
5 april 2018 – In april verwelkomen we de eerste Hollandse witte asperges. Dé tijd om je gasten te… Lees meer
14 maart 2018 – Vandaag hebben we de eerste zuiglammeren binnen gekregen. Onze zuiglammeren van het ras Te… Lees meer
1 maart 2018 – In maart is de tijd van jonge verse producten aangebroken, vaak al uit Holland. Een van di… Lees meer
Met de mooiste producten, gepassioneerde vakmensen en betrokken leveranciers, kunnen afnemers als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaartbedrijven optimaal worden bediend. Met oog voor detail als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en oorsprong, maakt Driessen Food al decennia lang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, agf en zuivel. Binnen elke versgroep hebben wij onze eigen vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten.
Het verhaal van Driessen Food gaat ver terug in de tijd. In 1899 werd de basis gelegd in Zeist. Als poelier ging Christoffel Driessen dagelijks met de bakfiets langs bij hotels en notabelen om ambachtelijke producten te leveren. In de afgelopen eeuw is Driessen Food uitgegroeid tot de meest complete versleverancier met een historie en een geheel eigen karakter.
Door een relatie aan te gaan met onze afnemers, te luisteren en hierop te anticiperen, bieden we onze klanten precies wat ze nodig hebben. En dat gaat verder dan alleen het leveren van versproducten. Zo delen we product- en vakkennis en ontwikkelen we producten op maat. We werken graag samen met onze leveranciers én afnemers om optimaal te kunnen presteren. Samen zijn we Driessen Food.
Wilt u klant worden en/of onze productiebedrijven in Bunnik, Utrecht en Tilburg bezoeken? Meld u zich dan hieronder aan.