MENU
nl

Wij zijn gespecialiseerd in...

Wie wij zijn en wat wij doen...

Klant worden
Terug naar hoofdmenu

Onze producten

Klant worden
Terug naar hoofdmenu

Over Driessen Food

Klant worden
VersAcademie van start

Nieuws: VersAcademie van start

10 januari 2018 ‐ 
Met de VersAcademie nemen onze specialisten je mee langs alle versgroepen. Je gaat zelf aan de slag met vis fileren en vlees uitsnijden. Vergroot je kennis over de seizoenen, herkomst en kwaliteitseisen in vers. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.

Vergroot je kennis

  • Uitsnijden van vis en vlees
  • De herkomst en seizoenen van vis, vlees, agf en zuivel
  • Ambachtelijke en vernieuwende kaas en zuivelproducten
  • Ontmoet de producenten van de producten waar je dagelijks mee werkt

Wat en wanneer

4 x een demo van ca. 2 uur (van 10.00 uur tot 12.00 uur) op maandagen:
  • 12 februari: platvis & rondvis 
  • 16 april: zuiglam
  • 18 juni: agf & zuivel
  • 8 oktober: wild & gevogelte
Deelname aan excursies naar producenten, data hiervan worden later bekend gemaakt.

Voor wie

  • Voor leergierige koks die verdieping zoeken en meer over het verwerken van versproducten willen leren.
  • Voor horecaondernemers en chefkoks die hun medewerkers willen laten bijscholen.
  • Een leerzame en leuke ervaring voor iedereen die met verse producten werkt.

Deelname en resultaat

  • Deelname is gratis voor klanten van Driessen Food. Inschrijven voor maandag 29 januari en vol = vol. Als je je inschrijft ben je er alle 4 de demo's bij.
  • Kleine groep deelnemers (max. 12) dus veel aandacht voor persoonlijke begeleiding.
  • Met de opgedane kennis kunnen koks gerichter inkopen op seizoenen, kwaliteitseisen beter bepalen en hebben ze meer kennis van het werken met vis en vlees(delen).

Inschrijving is afgelopen, heb je interesse, neem dan contact met ons op.

Extra scholing voor keukenpersoneel

Het werven en behouden van goed personeel blijft een uitdaging. Om chefs en horecaondernemers hierbij te ondersteunen hebben we de Driessen Food VersAcademie opgericht. Een serie van demo’s om de kennis op versgebied bij te spijkeren. Koks leren onder andere snijvaardigheden op vis en vlees, alles over herkomst en seizoenen. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.
      
 

Pas gebeurd en meer...