MENU
nl

Wij zijn gespecialiseerd in...

Wie wij zijn en wat wij doen...

Klant worden
Terug naar hoofdmenu

Onze producten

Klant worden
Terug naar hoofdmenu

Over Driessen Food

Klant worden
Introductie Christoffels convenience producten

Nieuw: Introductie Christoffels convenience producten

11 september 2018 ‐ 

Meer tijd voor creativiteit

De Driessen familie breidt uit! Op 10 september is tijdens het Driessen Food Festival onze nieuwe lijn Christoffels gelanceerd. Deze lijn van convenience producten ondersteunt de keuken op de momenten dat tijd en ruimte hard nodig is. Van langzaam gegaarde runder brisket tot sous vide chioggia bieten, maar ook soepen, sauzen en salades. Het volledige assortiment vind je hier.


 

Ook bij tekort aan personeel

In steeds meer horecakeukens is minder tijd om bepaalde (vlees)producten de bereidingstijd te geven die het nodig heeft. Mankracht of kennis ontbreekt om specifieke bereidingstechnieken toe te passen. Een mooi gegaard stuk vlees kost tijd. En ruimte, want je hebt zo een paar uur je oven/josper/egg in gebruik. Die je gedurende die tijd niet voor andere bereidingen kunt gebruiken. Christoffels zorgt voor efficientie en ruimte in de keuken. Zodat er meer tijd overblijft om je gasten te verrassen.


Het afmaken doe je zelf

De specialiteiten van Christoffels vormen de basis. Ze zijn op smaak, maar bieden nog genoeg vrijheid om je eigen signatuur aan je gerechten te geven.

Meer bereidingen, minder personeelskosten

Een lijn met soepen, fonds en sauzen mag niet ontbreken aan een ontzorgend assortiment. De soepen en fonds vormen echt een basis waar je nog alle kanten mee op kunt. Met de sauzen die we hebben geselecteerd op hun hoge kwaliteit maak je in een handomdraai een mooie dressing of marinade.

 

Pas gebeurd en meer...